25 Ağustos 2008 Pazartesi

KETEN TOHUMLU,TANE HAŞHAŞLI,CEVİZLİ ÇAVDAR EKMEĞİ...




ÇAVDAR EKMEĞİ...

1,5 CUP SU
2 TATLI KAŞ.SIVI YAĞ
1 TATLI KAŞ.ŞEKER
1,5 TATLI KAŞ TUZ
1 CUP PATATES UNU
3 CUP ÇAVDAR UNU
1,5 TATLI KAŞ İNSTANT MAYA
KETEN TOHUMU
TANE HAŞHAŞ
KAVRULMUŞ SUSAM
CEVİZ



SIRASIYLA EKMEK MAK.KOYULUR.1.PROGRAMDA 900 GR.PİŞİRİLİR.
İNANILMAZ GÜZEL OLDU ARKADAŞLAR.ELİME NE GEÇERSE KOYDUM İÇİNE.NORMALDE 3 GÜN YEDİĞİMİZ EKMEK,ERTESİ GÜNE KALMADI BİLE.BU TARİFTEN DOLAYI.KESİNLİKLE DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.YANINA KAYMAK VE BAL,OHHHH NEFİS GİDER....AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok: