25 Ağustos 2008 Pazartesi

ISPANAKLI BÖREK...




ISPANAKLI BÖREK...


5 YUFKA
3 KAŞIK YOĞURT
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
2 YUMURTA
YARIM KİLO ISPANAK
150 GR PEYNİR
TAZE SOĞAN
TUZ-KARABİBER-
YUFKALARIN ARSINA HAZIRLANAN YUMURTALI KARIŞIMDAN SÜRÜLÜR.ORTA KISIMA ISPANAKLI HARÇ YERLEŞTİRİLİR.KALAN YUFKALARDA ARASINA HARÇ SÜREREK BİTİRİLİR.EN ÜSTE KALAN KARIŞIM DÖKÜLÜR(EĞER HARÇ AZ KALDIYSA 1 YUMURTA EKLENİR).
200 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR...
İŞTE BUDA SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞIM TABAK.NASIL BEĞENDİNİZ Mİ?AFİYET OLSUN CANLARIM....SEVGİYLE KALIN.MUTLU KALIN....

Hiç yorum yok: